Met een kritisch oog ben ik op zoek gegaan om de juiste merken te kiezen waarmee ik dagdagelijks mijn klanten wil verzorgen. Zo ben ik tot Medik8 gekomen omdat ik hun producten zelf getest heb en in vergelijking met andere merken stond ik versteld van de resultaten.

Ik stel even voor:

GEAVANCEERDE HUIDVERZORGING MEDIK8

Medik8 heeft zich toegewijd tot het produceren van de hoogst mogelijke kwaliteit huidverzorgingsproducten. Met de beste ingrediënten in de juiste sterktes en met bewezen resultaat. Medik8 heeft huidverzorgingslijnen op maat voor het oplossen van specifieke huidproblemen.

  • Professionele producten

Medik8 wordt uitsluitend geadviseerd en verkocht door professionals. Zoals dermatologen, huidtherapeuten, schoonheidsspecialisten en gecertificeerde Spa & Wellness bedrijven.

  • Kennis en ervaring

Medik8 staat voor productontwikkeling en onderzoek van meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van huidverzorging en het verder ontwikkelen van formules.

HOE KOMT MEDIK8 TOT STAND?

  • De juiste ingrediënten

Enkele ingrediënten zoals bijvoorbeeld bij melkzuur heeft twee vormen. We noemen dit Stereo-isomeren waarbij er een ook echt werkzaam is. Verdere uitleg hierover is te vinden bij Chiraliteit.

  • Professionele kracht

Sterker is niet per definitie krachtiger. Een veel toegepaste antioxidant wordt in hoge concentratie juist zwakker in plaats van krachtiger. De onderzoekers van Medik8 hebben de juiste actieve concentraties gevonden met de beste resultaten.

  • Opname van ingrediënten

Voor het beste resultaat is het van belang dat de ingrediënten op de juiste plaats in de huid werkzaam kunnen zijn. Sommige ingrediënten werken op het oppervlakte van de huid terwijl andere stoffen juist door de epidermis gewenst zijn.

  • Stabiliteit

Het stabiel houden van de actieve ingrediënten is erg belangrijk. Veel werkstoffen verliezen hun kracht na opening van de verpakking of zelfs al voor dat het bij u op het schap staat. Medik8 zorgt ervoor dat haar werkstoffen van hoge kwaliteit en sterkte zijn en maar ook blijven.

  • Versheid

Medik8 draagt zorg voor het zo vers mogelijk leveren van de huidverzorgingsproducten. Onze serums worden handmatig en in kleine hoeveelheden afgevuld in ons laboratorium. Om op deze manier de hoogste kwaliteit en productstabiliteit te garanderen. Deze combinatie van waarden en filosofie maakt dat Medik8 is uitgegroeid tot een vernieuwend topmerk op het gebied van huidverbetering. Aanbevolen door dermatologen, huidtherapeuten en professionele schoonheidsspecialisten.