Prijzen van de behandelde zone:

  • Intake consult   €25 (bij twijfels & vragen)
  • Boven oogleden  €300 (incl. 1 behandeling & 1 nabehandeling)
  • Onder oogleden €300 (incl. 1 behandeling & 1 nabehandeling)
  • Boven  & Onder ogen + GRATIS KRAAIENPOOTJES + GRATIS FRONSRIMPEL  €600 (incl. 1 behandeling & 1 nabehandeling)
  • Rokerslijntjes en mondrimpels €275 (incl. 1 behandeling & 1 nabehandeling)
  • Lip-neus plooi €200 (incl 1 behandeling & 1 nabehandeling)
  • Fronsrimpel (tussen wenkbrauwen) €150 (incl. 1 behandeling & 1 nabehandeling)
  • Kraaienpootjes aan beide ogen €200 (incl. 1 behandeling & 1 nabehandeling)
  • Oorrimpel €195 (incl. 1 behandeling & 1 nabehandeling)

Indien u na de intake consult een afspraak boekt wordt deze in mindering gebracht.

De grootste innovatie in de beauty branche. Reeds ongekend succesvol in Italië, Duitsland en Groot-Brittannië.

Micro Pulsed Plasma Therapy

Ooglidverstrakking zonder operatie en rimpelverwijdering zonder BOtuline TOXine injecties fillers of chirurgie.

De revolutionaire plasma-technologie geeft onbegrensde mogelijkheden op gebied van ooglidverstrakking, rimpelverwijdering en huidverstrakking zonder operatie, zonder laser, zonder inspuitingen, zonder BOTuline TOXine en zelfs zonder aanraking.

Hoe werkt de Micro Pulsed Plasma Therapy? 

Door middel van het plasmahandstuk worden er minuscule plasma energiepulsen gegeven op de huid. Deze plasma energie puntshots van slechts een fractie van een seconde zorgen ervoor dat de huid samentrekt. Hierdoor krimpt de huid samen en kunnen op die manier rimpels glad gestreken worden. Overtollige huid op oogleden wordt opgespannen en de huid wordt strakker.

De behandeling van beide oogleden duurt slechts 30 minuten en voor de behandeling wordt er een verdovende zalf aangebracht. Nadien kan de klant zichzelf verplaatsen met de auto, er hoeft niet voor vervoer gezorgd te worden. Indien u lenzen draagt wordt er wel geadviseerd dat u voor de behandeling de lenzen uitdoet en een bril voorziet voor na de behandeling zodat u niet onmiddellijk de lenzen terug inbrengt.

Na de behandeling is op de behandelde zone een structuur van puntjes zichtbaar en is er een lichte zwelling die tot 2 dagen aanhoudt. Vanaf dag drie vermindert de zwelling sterk en vanaf dag 4 tot 5 vallen de puntjes van de behandelde zone vanzelf af.

Vanaf dan verschijnt er een licht roze huid en  start het huidvernieuwingsproces met als resultaat een mooie, strakkere huid die toch naturel oogt.

 

Resultaat: 

Het bereikte resultaat is verschillend van persoon tot persoon. In het algemeen zijn er 2 behandelingen nodig met een tussenpauze van 6 tot 8 weken. Wilt u graag meer verstrakking dan is een extra behandeling uiteraard nog mogelijk.  Telkens dient tussen 2 behandelingen de pauze van 6 tot 8 weken gerespecteerd te worden.

Het resultaat van de Micro Pulsed PlasmaTM behandeling houdt circa 2 tot 3 jaar. U kunt de behandeling daarna herhalen. Het is echter ook mogelijk om jaarlijks een onderhoudsbehandeling te laten uitvoeren. Zo houdt u uw behandelde zone altijd in prima conditie. Ook hier geldt: alles wat u goed onderhoudt, gaat veel langer mee.

De grootste innovatie in de beauty branche. Reeds ongekend succesvol in Italië, Duitsland en Groot-Brittannië.

Zijn er aspecten waarmee u rekening dient te houden voor de behandeling?

– als u een lenzendrager bent, neem een lenzendoosje mee en vloeistof om ze uit te doen voor de behandeling en breng een bril mee om nadien op te zetten

– kom met een gereinigde huid en zonder make-up

– 24 uur vóór de behandeling mag u absoluut geen alcohol drinken 

-geen aspirine of ibuprofen innemen voor de behandeling 

– Gebruikt u bloedverdunners, stop dan in overleg met uw behandelend arts 2 dagen voor de behandeling met de bloedverdunners. Direct na de behandeling mag u ze weer innemen.